Pensiunea Cocosul de Munte

Este situata intr-o zona linistita si retrasa de munte din Bucovina, la poalele muntilor Calimani in localitatea Sarul Dornei la aproximativ 14 km de Vatra Dornei unde va puteti bucura de frumusetea peisajului autentic romanesc de munte.  Oferim turistilor ceea ce Dumnezeu ne-a lasat din belsug: un Aer Curat si Ozonat, o Priveliste Minunata si o Liniste Deplina -Un loc de refugiu in mijlocul naturii.

Pensiunea este alcatuita din 2 corpuri:corpul 1-Pensiunea Cocosul de Munte si corpul 2- Casuta din copac Cocosul de Munte.

Amplasamentul pensiunii permite turistilor sa se bucure de liniste deplina si peisaje minunate oferite de imprejurimi: Parcul national Calimani si Rezervatia 12 Apostoli unica in Bucovina care adaposteste statui cu forme umanoide, stane de piatra modelate de natura de-a lungul timpului si unde printre palcuri de molizi, tufarisuri cu enupari si pajisti cu afini si merisori traieste cocosul de munte.
De asemeni se pot vizita si alte obiective turistice: Manastirea 12 Apostoli de la poalele varfului Lucaciu din muntii Calimani la altitudine de 1770m, manastirea Piatra Taieturii din varf de munte pe raza comunei Panaci la o altitudine de 1492m si la o distanta de 17 km de pensiune, Manastirea Paltinis-catrinari din pasul Paltinis comuna Panaci, Varful Pietrele Doamnei si Manastirea Rarau din masivul Rarau la o altitudine de 1650m, statiunea Vatra Dornei cu Catedrala Ortodoxa, Parcul Central, Partiile de ski precum si Manastirile din Bucovina inscrise in turismul ecumenic din tara.
Pensiunea Cocosul de Munte este structurata astfel:
-parter:living spatios cu tv , sala de mese, bucatarie complet utilata la dispozitia clientilor si baie de servici.
-etaj I:2 camere duble si o camera tripla cu baie in camera si tv ;hol spatios cu acces pe terasa.
-etaj ii(mansarda):2 camere duble,o camera tripla cu baie in camera si tv si 1 camera dubla cu baie proprie cu acces din hol si tv;hol spatios cu acces pe terasa.
-afara:curte spatioasa cu mult spatiu verde, parcare larga, foisor si gratar la dispozitia turistiolor,spatiu de joaca pentru copii cu casuta cu jucarii,tobogan si trambulina.

Casuta din copac Cocosul de Munte este amplasata la umbra unor brazi,pe tulpini de molid,la o inaltime de 3m de la sol si este o constructie noua, costruita in stil rustic din lemn cu materiale ecologice!
Casa este alcatuita din 4 camere duble(stil family),fiecare cu pat dublu matrimonial,tv, baie proprie si mezanina(o terasa la inaltime,deasupra baii, cu pat dublu matrimonial) si un living spatios cu bucatarie utilata si loc de servit masa,si este destinata atat familiilor cu copii (avand 2paturi),cat si tinerilor dornici de relaxare si liniste,sau de distractie. Afara,turistii se pot bucura de foisor cu gratar,mult spatiu verde(12500m),parcare si loc de joaca pentru copii cu trambulina,tobogan si casuta cu jucarii.